HOME - Hoteluri - Hoteluri 1 stea

Hotel Carpati Bucuresti


Descriere

Hotelul Carpati din Bucuresti - Romania - a beneficiat de un vast program de investitii in perioada 1997-1998 care s-a concretizat in lucrari de igienizare, reparatii, inlocuiri instalatii de apa, sanitare, electrice, centrala termica proprie moderna, centrala telefonica, televizoare si frigidere, lucrari de amenajare si decorare interioara.

De asemenea, in anul 2001 s-au realizat investitii semnificative cu sprijinul fondurilor Phare, materializate in dotarea cu mobilier modern a spatiilor de cazare, aparate de climatizare, amenajarea deosebita a holului de la parter etc., astfel incat este de remarcat aspectul luminos, curat si placut al hotelului "Carpati".

HOTEL CARPATI a reusit sa se impuna pe piata ofertei turistice printr-un bun renume in ceea ce priveste igienizarea si curatenia deosebita, zona linistita din vecinatatea parcului Cismigiu, politetea si discretia personalului si practicarea unor tarife accesibile. Prin preturile practicate, oferta serviciilor noastre turistice se adreseaza in special categoriei medii a populatiei tarii, oamenilor de afaceri provenind din mediul I.M.M.-urilor, turistilor straini.

Hotelul Carpati BucurestiDescriere suplimentara

Prices‎: 50€ ($64) twin with shared shower; 70€ ($89) en suite double; 85€ ($108) suite. Rates include ...
Amenities‎: Breakfast area; laundry
Room Information‎: 40 Units
Price From‎: 40.0000
Check-out‎: Pân? la ora 11:30
Hotel Chain‎: No chain
In Room Amenities‎: TV, some A/C, fridge
Neighborhood‎: Around TownLocalizare pe harta

Contact Hotel Carpati Bucuresti