HOME - Hoteluri - Hoteluri 2 stele

Hotel Hello Bucuresti


Descriere

Hotel HELLO Bucuresti este situat la aproximativ 500m de Gara de Nord, pe Calea Grivitei nr. 143, ceea ce ii confera avantajul unui acces usor catre orice colt al capitalei. De asemenea, de la Hotel Hello Bucuresti se poate ajunge in 10 minute in Piata Victoriei sau in centrul orasului

Camere Hotel Hello Bucuresti
Hello Hotel ofera oaspetilor cazare in 150 de camere situate pe 7 nivele + mezanin. Structura pe camere a hotelului se compune din: 126 camere duble (din care 78 au pat cu extensie), 9 camere matrimoniale, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa, 12 camere confort.
Toate camerele au aer conditionat, televizor LCD, conexiune la Internet. Accesul in camere se poate face pe baza de cartela magnetica.
Mic dejunul este optional si nu este inclus in tarif.

Facilitati Hotel Hello Bucuresti
- Receptie 24/24h,
- Parcare gratuita,
- Incalzire centrala,
- Camere nefumatori,
- Facilitati de acces persoane cu handicap,
- Acces internet in fiecare camera
- Parcare privata 24/24 ore.


Cafenea-Cofetarie Hotel Hello Bucuresti
Tekaffe este locul ideal penru o portie de energie. Avand o capacitate de 55 locuri, reprezinta locul perfect pentru relaxare, datorita rafinamentului si elegantei ce caracterizeaza pana la cel mai mic detaliu localul.
In Tekaffe HOTEL HELLO puteti savura specialitati de cofetarie si patisserie si puteti alege dintr-o selectie generoasa de ceaiuri, cafea si sucuri, in fiecare zi a saptamanii. In meniu veti gasi savuroase sandwich-uri si salate.

Hotel Hello Bucuresti


Localizare pe harta

Contact Hotel Hello Bucuresti