HOME - Hoteluri - Hoteluri 4 stele

Hotel Residence Oliviers Bucuresti


Descriere

Hotel Residence Oliviers Bucuresti este mplasat intr-una dintre cele mai selecte zone rezidentiale ale Bucurestiului, la o distanta de cateva minute de Arcul de Triumf, Parcul Herastrau si Parcul Kiseleff, Hotel Residence Oliviers ofera conditii de cazare de lux reusind sa va faca sa simtiti cu adevarat caldura si ospitalitatea unui camin, nu doar a unei unitati de cazare.

Cele 35 de camere si apartamente ale Hotelului Residence Oliviers au un design cu totul si cu totul deosebit, inspirand foarte mult rafinament si bun gust in privinta mobilarii si a finisajelor. Bineinteles dotarile acestora se ridica la acelasi nivel, fiind reprezentate de:
acces internet;
cablu tv;
aer conditionat;
birou de lucru;
minibar.


Restaurantul "Il Giardino" reprezinta un spatiu select pentru servirea mesei, avand posibilitatea de a alege dintr-un meniu foarte variat ce cuprinde specialitati ale bucatariei romanesti si internationale.

Pentru organizarea evenimentelor de afaceri, Hotel Residence Oliviers este destinatia perfecta, acesta avand in componenta 5 sali de conferinta de capacitati diferite, totalizand un numar de maxim 300 persoane.

Printre alte servicii pe care Hotel Residence Oliviers vi le pune la dispozitie se numara:
room service 24ore;
concierge;
sauna;
masaj;
fitness;
parcare;
servicii secretariat;
spalatorie.


Hotel Residence Oliviers BucurestiLocalizare pe harta

Contact Hotel Residence Oliviers Bucuresti