HOME - Hoteluri - Hoteluri 5 stele

Grand Hotel Continental Bucuresti


Descriere

Grand Hotel Continental Bucuresti este un boutique hotel de 5 stele, un hotel in Bucuresti ce combina detaliile unei arhitecturi deosebite cu o suita de servicii personalizate, dedicate unei clientele de elita. Cladirea monument istoric beneficiaza de o locatie excelenta pe Calea Victoriei, un loc plin de istorie, centrul high-life-ului bucurestean de altadata. Proaspat redeschis in 2009 dupa un proces de restaurare si redecorare ce a durat 4 ani, Grand Hotel Continental isi asteapta oaspetii pentru o calatorie in istorie.

Grand Hotel Continental - Facilitati hotel si camere:
- Internet gratuit
- Telefon in baie
- Serviciu turn down
- Dus si cada separate
- Mini-bar
- Personal bilingv
- Seif
- Concierge
- Televizor LCD
- Valet masina
- Televiziune prin satelit cu 40 de canale
- Rent a car
- Linie telefonica internationala
- Business center (fotocopiator & fax)
- Etaje separate fumatori / nefumatori
- Room service 24/24h
- Aer conditionat
- Servicii de curatatorie
- O gama larga de cosmetice baie
- Telefon trezire
- Halat si papuci
- Parcare
- Oglinda lupa
- Galerie de magazine
- Uscator de par
- Zona fitness, jacuzzi si sauna

Camera SUPERIOR
Camerele Superior sunt o alegere inspirata atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru turismul leisure. Printre facilitati si dotari, mentionam: zona de relaxare si lucru cu birou, facilitati ceai si cafea, baie echipata complet, linie telefonica directa cu facilitati mesagerie, seif in camera, televiziune prin satelit si pay TV, aer conditionat, uscator de par, minibar si acces Internet wireless gratuit.

Camera DELUXE
Camerele Deluxe sunt mai spatioase decat cele Superior si au urmatoarele facilitati si dotari: zona de relaxare si lucru cu birou, facilitati ceai si cafea, baie echipata complet si cada, linie telefonica directa cu facilitati mesagerie, seif in camera, televiziune prin satelit si pay TV, aer conditionat, uscator de par, minibar si acces Internet wireless gratuit.

Camera DELUXE CLASSIC
Camerele Deluxe Classic se remarca prin stilul impresionant, fiind mai spatioase si mobilate absolut deosebit. Printre facilitati si dotari mentionam: zona de relaxare si lucru cu birou, facilitati ceai si cafea, baie echipata complet si cada, linie telefonica directa cu facilitati mesagerie, seif spatios in camera (inclusiv pentru laptop), televiziune (LCD) prin satelit si pay TV, aer conditionat, uscator de par, minibar, facilitati complete baie si acces Internet wireless gratuit.

Apartament JUNIOR
Apartamentele Junior sunt formate dintr-un dormitor si un living. Sunt echipate de lux, fiind o alegere inspirata atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru turismul leisure. Dotarile si facilitatile includ: acces Internet wireless gratuit, bai complet echipate (inclusiv cada), zona separata living si dormitor cu usa comunicanta, birou de lucru, doua televizioare, facilitati ceai si cafea, linie telefonica directa cu facilitati mesagerie, seif in camera, televiziune prin satelit si pay TV, aer conditionat, uscator de par, minibar.

Apartament SENIOR

Apartamentele Senior sunt formate dintr-un dormitor si un living si beneficiaza de o vedere deosebita inspre Calea Victoriei. Sunt echipate de lux, fiind o alegere inspirata atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru turismul leisure. Dotarile si facilitatile includ: acces Internet wireless gratuit, bai complet echipate (inclusiv cada), zona separata living si dormitor cu usa comunicanta, birou de lucru, doua televizioare, facilitati ceai si cafea, linie telefonica directa cu facilitati mesagerie, seif in camera, televiziune prin satelit si pay TV, aer conditionat, uscator de par, minibar.


Bucurestiul apare prima data mentionat in documente in 1459. Odata cu trecerea timpului, a fost supus schimbarilor vremii, devenind capitala tarii in 1862 si centrul scenei artistice, culturale si mass media. Arhitectura eclectica este un amestec de neo-clasic si interbelic (Bauhaus si Art Deco) imbinind elemente ale comunismului cu influente moderne. In perioada dintre cele doua razboaie mondiale Bucurestiul a cistigat apelativul de “Micul Paris” prin arhitectura eleganta a orasului si elita sa sofisticata.
Hotelul este situat central, astfel incat majoritatea obiectivelor turistice, centrul vechi cu ale sale cafenele si cele mai importante parcuri, teatre si cinematografe sunt foarte usor accesibile.

Cateva obiective turistice in apropiere de Grand Hotel Continental Bucuresti:
- Calea Victoriei este un loc incarcat de istorie, fiind considerat centrul aristocratiei de la 1800.
- Muzeul National de Arta este doar la cativa pasi departare(5 minute de mers pe jos), in timp ce Ateneul Roman se afla la 500 de m de hotel.
- Teatrul National si Universitatea se afla de asemenea in imediata apropiere a hotelului (aproximativ 10 minute de mers pe jos).
- Iubitorii de muzica pot vizita Muzeul George Enescu gazduit in Palatul Cantacuzino, una dintre cele mai somptuoase cladiri din Bucuresti (in linie dreapta pe Calea Victoriei, aproximativ 20 de minute de mers pe jos de la hotel).
- Muzeul de Istorie se afla chiar pe Calea Victoriei, la 10 minute de mers pe jos de la hotel, vis-à-vis de cea mai veche banca romaneasca – C.E.C. (Casa de Economii si Consemnatiuni) – cladire cu alura de catedrala, purtand o cupola centrala de sticla si metal, care ii confera transparenta.
- Sala Palatului se afla in centrul Bucurestiului, intr-o cladire care este legata de fostul Palat Regal si de Muzeul National de Arta. Sala mare adaposteste pana la 4060 de persoane.
- Gradina Cismigiu este cea mai veche gradina publica din Bucuresti, amenajata in genul parcurilor engleze si se afla la 10 minute de mers pe jos fata de hotel.


Localizare pe harta

Contact Grand Hotel Continental Bucuresti