HOME - Hoteluri - Hoteluri 5 stele

Hotel Carol Parc Bucuresti


Descriere

Hotel Carol Parc Bucuresti este localizat in apropierea centrului orasului, intr-o zona linistita, in vecinatatea Parcului Carol, Hotel Carol Parc este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti.

Situat pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret), Hotel Carol Parc este mai mult decat o unitate de cazare de cinci stele. Aflat intr-o cladire istorica construita de un celebru arhitect al secolului XIX in stil neo-clasic cu influente brancovenesti, Hotel Carol Parc Bucuresti se distinge de celelalte locatii de cinci stele din capitala prin introducerea unui nou standard al luxului intr-un hotel romanesc.

In Hotel Carol Parc Bucuresti privelistile de vis, sunt complementare cu decorul interior exclusivist, care transpune oaspetele intr-o epoca de mult uitata: pereti tapetati cu matase si lemn, mochete persane, mobilier de lux.


Hotel Carol Parc Bucuresti
- Servicii oferite:
- Sala Conferinte.
- Internet Wired/Wireless/TV.
- Concierge.
- Limuzina Stretch.
- Cosmetice BVLGARI.
- Piano Club Lounge.


Hotel Carol Parc Bucuresti - Prezentare:
Carol Parc Hotel Bucuresti, cel mai exclusiv hotel de tip Boutique din Romania, va ofera servicii unice personalizate intr-o atmosfera eleganta.

Plasat pe cel mai inalt punct geografic din Bucuresti, privelistea nemaipomenita este doar una dintre avantajele locatiei noastre. La un pas de parcul Carol, Mitropolie, si de Palatul Parlamentului, sunteti atat in centrul turistic al Bucurestiului cat si in centrul business.

A fi un hotel "Boutique" inseamna a avea un stil si un gust aparte, ca se reflecta in atentia noastra la detalii. Fiecare camera in hotelul nostru va rasfata cu un design aparte, mobilata integral de catre cei mai faimosi designeri italieni. Elementele de lemn fin care se regasesc in hotel, tesaturile exotice si candelabrul din cristal Muranu de 15 metrii, sunt o absoluta premiera in Europa de Est.

Desi numai o vizita va poate demonstra in intregime calitatea si exclusivitatea serviciilor noastre, sigilul Small Luxury Hotels of the World este o garantie acceptata pe intregul mapamond.

Va asteptam si la Restaurantul Poem, cu un meniu international si o colectie de peste 60 de vinuri internationale.


Localizare pe harta

Contact Hotel Carol Parc Bucuresti