HOME - Hoteluri - Hoteluri 5 stele

Hotel Casa Capsa Bucuresti


Descriere

Hotelul Casa Capsa combina facilitatile moderne cu stilul elegant al secolului 19. Fatada sa deosebita este construita stilul vechi arhitectural, in timp ce interioarele sunt placate cu marmura, cristale si brocart. Elegant si luxos, hotelul Capsa are clasa, stil si discretie. Personalul primitor si bucataria delicioasa va ofera gustul celei mai bune traditii locale. Anul 1852 reprezinta data nasterii "CASEI CAPSA" (Restaurant, Hotel, Cafenea si Cofetarie), ce a devenit in timp simbol al elitei romanesti. Fondatorul, Grigore Capsa (1841-1902), a realizat aici, inca de la inceput, o atmosfera cu influente occidentale, la cele mai ridicate standarde de calitate, rafinament si profesionalism.

Hotel Casa Capsa Bucuresti - Facilitati & Servicii:
- Receptie 24/24 h, Bar, Luggage Storage, Non-Smoking Rooms, Restaurant, Safety Deposit Box, Shops in Hotel
- Fitness Center, Massage, Sauna, Walking
- Dry Cleaning, Fax/Photocopying, Barder/Beauty Shop, Internet Service, Laundry, Meeting/Banquet Facilities, Room Service, Souvenirs/Gift Shop, Ticket Service
- City Centre, Museum Area, Near Exhibition Centre, Near Subway, Old Town, Panoramic View, University

Hotel Casa Capsa Bucuresti
- Camere:
- Apartment
- Double
- Junior suite
- Single lux
- Single standard

Hotel Casa Capsa Bucuresti - Restaurante:

Restaurantul Casa Capsa este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Romania. Acesta ofera servicii de inalta clasa, precum si o bucatarie vestita si elitista, cu specialitati traditionale si internationale. Barul din holul hotelului isi asteapta clientii pentru a savura orice bautura doresc.

Hotel Casa Capsa Bucuresti - Informatii Cazare:
Hotelul "CASA CAPSA" dispune de suportul logistic si facilitatile necesare pentru organizarea si coordonarea unor evenimente importante cum ar fi: congrese, expozitii etc. Se pot organiza intalniri pentru oameni de afaceri romani si straini, conform noului si eficientului concept " Business & Leisure". Dupa lucrarile de restaurare "Casa Capsa" a reintrat in circuitul turistic fiind clasat la 5*, care ofera vizitatorilor cele mai bune servicii. Hotelul si-a pastrat farmecul initial prin cele 3 etaje ale sale, candelabrele si mobila somptuoasa.

Hotel Casa Capsa Bucuresti - Informatii Camere:
Pe durata sejurului la hotelul Capsa puteti fi cazat in una din cele 50 de camere single de lux sau duble (sau va puteti bucura de una din cele 8 camere single, sau pentru un sejur de deosebit, unul din cele 2 apartamente ale noastre va stau la dispozitie).

Camerele va ofera:
- Telefon
- TV
- Grup sanitar
- Room service non-stop
- Mini-bar 
- Loc de bagaje

Hotel Casa Capsa Bucuresti - Informatii imprejurimi:
Hotel Casa Capsa este amplasat pe strada Edgar Quinet, in centrul istoric al capitalei, la numai cateva minute de cele mai importante muzee, teatre, restaurante si magazine.

Hotel Casa Capsa Bucuresti - Politici:
Rezervarea se poate anula fara penalitati cu 2 zile inainte de data sosirii clientului la hotel (se ia ca punct de referinta ora 12.00 din ziua sosirii).

Daca rezervarea se anuleaza mai tarziu sau in cazul in care clientul nu se prezinta la hotel, se va taxa tariful aferent primei nopti de cazare.

Check in: Incepand cu ora 14.00
Check out: Pana la ora 12.00

Copii si paturi suplimentare:
Copii intre 0-5 ani sunt cazati gratuit cand folosesc paturile existente.
Copii sub 2 ani sunt cazati gratuit in patuturi.
Patul suplimentar se taxeaza 35 Euro/noapte.
Este acceptat maxim 1 pat suplimentar in camera.
Paturile suplimentare si paturile de copii sunt disponibile la cerere si trebuie confirmate de catre hotel.

Animale de companie:
Nu este permis accesul cu animale de companie.

Modalitati de plata:
-Cash la receptie
- Ordin de plata
- Carte de credit

Breakfast:
Micul dejun este inclus in tariful camerei.


Localizare pe harta

Contact Hotel Casa Capsa Bucuresti