HOME - Hoteluri - Hoteluri 5 stele

Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti


Descriere

Hotel Howard Johnson Grand Plaza este o cladire impunatoare in centrul Bucurestiului ce se remarca prin lux, modernitate si calitatea inalta a serviciilor , capabil sa indeplineasca cele mai exigente cerinte.

Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti
 - Servicii oferite:

- Restaurante
- Centru de sanatate
- Centru de conferinte Grand Plaza Forum
- Room service 24h, aer conditionat reglabil, cosmetice de baie, minibar, internet acces, seif.
- Spalatorie si curatatorie.
- Parcare interioara securizata.

Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti
- Prezentare:

Hotel Howard Johnson Grand Plaza este situat in centrul orasului, dominand intreaga capitala prin arhitectura sa moderna si oferind oaspetilor o panorama uluitoare.

Se afla in imediata vecinatate a celor mai apreciate magazine, restaurante si cluburi si a celor mai importante obiective turistice ale capitalei.

Hotelul a fost intotdeauna un loc de intalnire pentru calatorii in interes de afaceri romani si straini, care au gasit in locatia centrala un beneficiu major, ce le permite sa fie aproape de toate informatiile si facilitatile necesare.

Hotelul are 18 etaje si 285 de camere si apartamente, cu mobila proiectata si realizata in Franta, special pentru acest hotel. Cele 9 sali de conferinta sunt dotate la cele mai inalte standarde tehnice.
Design-ul camerelor este concentrat pe crearea unei atmosfere relaxante, care ofera oaspetelui mult dorita stare de bine si confort la cele mai inalte standarde.

Restaurantul Avalon
Restaurantul Avalon promoveaza cele mai noi tendinte in bucataria internationala, fiind cunoscut ca unul dintre cele mai rafinate restaurante din capitala. Ambianta este una intima, extrem de rafinata, completand perfect calitatea si prezentarea spectaculoasa a preparatelor.
Deschis zilnic pentru pranz si cina.

Restaurantul Benihana
Aici va puteti delecta cu specialitatea dvs preferata sushi. Bucatarii nostri asiatici va ofera un impresionant spectacol pregatindu-va mancarurile specific asiatice chiar la dvs la masa,
Se recomanda rezervarea in prealabil a unei mese
Capacitate: 80 de locuri
Deschis zilnic pentru pranz si cina

Centro Bar & Lounge
Va invitam sa va opriti in barul nostru din holul hotelului pentru o bautura invioratoare si o pauza odihnitoare. Tot ce trebuie sa faceti este sa va asezati confortabil si sa-l lasati pe barman sa va pregateasca bautura preferata intocmai cum o doriti.


Hotel Howard Johnson Grand Plaza - Imprejurimi - Obiective turistice Bucuresti:

- Muzeul National de Arta (0.5 Km)
- Muzeul Amman (0.5 Km)
- Ateneul Roman (0.5 Km)
- Muzeul Istoric al Bucurestiului (1Km)
- Parcul Cismigiu (1.5 Km)
- Arcul de Triumf (1.5 Km)
- Parcul si Lacul Herastrau (1.5 Km)
- Muzeul Satului (2Km)
- Opera Romana (2Km)
- Gradina Botanica (3 Km)
- Palatul Cotroceni (3 Km)
- Palatul Parlamentului (3 Km)

Hotel Howard Johnson Grand Plaza BucurestiLocalizare pe harta

Contact Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti